Zorgeloos naar een duurzame onderneming

Met IZEN kies je voor 30 jaar ervaring in zonne-energie en 1 aanspreekpunt voor jouw verduurzamingsproject.

Operations en Maintenance

Jouw zonnepanelen zonder zorgen. Bij IZEN zorgen we voor alles. Ook wanneer je zonnepark is geïnstalleerd, zorgen wij voor een optimale werking dankzij monitoring en onderhoud.

Zonneparken

IZEN is door de jaren heen gegroeid tot een specialist in zonneparken. Dankzij een zonnepark van IZEN wekt jouw bedrijf zijn eigen stroom op of creëer je een nieuwe inkomstenstroom door groene stroom te verkopen. Bouw mee aan een groene toekomst voor onze planeet en zorg er vandaag nog voor dat braakliggend terrein geld begint te genereren.

Solar Carports

Parkings zijn vandaag de dag vaak niet meer dan een lap beton waar af en toe auto’s op staan. Met een solar carport van IZEN maak je van een parkeerterrein snel een mooie asset voor je bedrijf. Groene stroom opwekken en tegelijk auto’s schoon houden EN beschermen tegen rechtstreekse hitte van de zon.

Grote dakinstallaties

Zet jij het dak van je bedrijf al in om te groeien? Dankzij een zonnedak van IZEN krijgt een leeg dak een nuttige functie. Namelijk opwekken van groene stroom die je kan gebruiken om je energiefactuur naar omlaag te krijgen. Zonnepanelen op het dak van je bedrijf leggen zorgt voor een besparing op energie waardoor je kan investeren in meer groei.

Drijvende zonneparken

Wanneer jouw bedrijf een waterpoel op het terrein heeft, kan je deze efficiënter gaan inzetten om je bedrijf te helpen groeien. De beste manier om dit te doen is met zonnepanelen van IZEN. Zonnepanelen op het water zijn efficiënter dan zonnepanelen op een dak door een betere koeling. Dit zorgt voor meer rendement aan groene energie die je kan gebruiken in je bedrijf.