Installatie

Een zorgeloze installatie zonder verrassingen

Je hebt besloten zonnepanelen aan te schaffen. Een goede beslissing, want je staat op het punt jouw energierekening flink omlaag te brengen en iets goeds te doen voor het milieu! Na de aanschaf worden de zonnepanelen zo snel mogelijk op het dak geïnstalleerd.

IZEN regelt de installatie van A tot Z, zonder verrassingen. Om de installatie snel en netjes te laten verlopen zijn er een aantal zaken die handig zijn om te weten. Zo kunnen de installateurs hun werk goed uitvoeren en weet je precies waar je aan toe bent.

Hoe lang duurt de installatie?

Hoe lang de installatie precies duurt, is afhankelijk van jouw dak en het aantal panelen dat je laat installeren. Op woningen lukt het vrijwel altijd om de installatie in één dag te doen.

Moet ik thuis zijn tijdens de installatie?

Ja, het is handig als je thuis bent tijdens de installatie. Er moeten namelijk nog een paar dingen met je worden afgestemd op de dag zelf. Je hoeft er natuurlijk niet de hele dag bij te zitten,  je kunt gewoon thuis aan het werk of iets anders doen.

Waar moet ik allemaal rekening mee houden voor de installatie?

Eigenlijk hoef je zelf met weinig dingen rekening te houden. De installateurs regelen de installatie van begin tot eind. Wel is het handig als de gevel vrij is, zodat de stellage snel kan worden opgebouwd en dat de meterkast toegankelijk is.

IZEN heeft bij ons 2×6 panelen geplaatst samen met 2 batterijen. De werken zijn uitgevoerd zoals gevraagd en alles is communicatief afgehandeld en aangepakt. De werken zijn zeer proper en verzorgd gebeurd. Dus we raden hen zeker aan om voor IZEN te kiezen.
Joeri De Kegel – Klant
Zeer klantvriendelijk. Alles werkt zoals verwacht en alles werd ook proper achter geladen. Alle kabels zijn mooi weggewerkt zoals besproken.
Kevin Wery – Klant
Izen heeft vorig jaar bij ons 17 panelen geplaatst van 350 Wattpiek en dit jaar werd daaraan ook een thuisbatterij toegevoegd. De installatie is vlot, proper en correct. De technische keuring gaf ook geen enkel probleem, dus zeer tevreden.
Tim Van Assche – Klant
Van bestelling tot inspectie tot oplevering altijd duidelijk, vriendelijk en correct. Geen opgeblazen verkoopspraatjes maar begrijpbare uitleg. De installatie ging ontzettend vlot en met weinig overlast. Alles werd netjes achtergelaten. Er werd tijd genomen om alles grondig uit te leggen.
Frank Robben – Klant