Installatie van zonnepanelen in Asse

Haal je energierekening naar beneden EN help het klimaat door je eigen zonnepanelen te laten installeren in Asse. Dankzij zonnepanelen wek je je eigen groene stroom op die je kan gebruiken om je woning van elektriciteit te voorzien, opslaan in een thuisbatterij om later te gebruiken, je auto kan opladen of zelfs verkopen aan je buren of energieleverancier. Nog niet overtuigd? Lees dan zeker verder. Anders, bereken nu al jouw vrijblijvende offerte berekenen voor je IZEN zonnepanelen.

Daarom kies je voor Zonnepanelen van IZEN in Asse

IZEN plaatst al meer dan 35 jaar zonnepanelen. Door die jarenlange ervaring kies je bij IZEN voor doorgedreven technische knowhow en een kwalitatieve uitvoering. Met onze 180 medewerkers staan we in voor de volledige installatie en nazorg. Daarnaast nemen we duurzaamheid ernstig en hebben we ambities om een fossielvrije maatschappij te creëren binnen één generatie.

Aanvraag offerte zonnepanelen

Bereken in  seconden een offerte voor de installatie van jouw zonnepanelen door IZEN in Asse. Je ziet onmiddellijk hoeveel je betaalt en wat je jaarlijks spaart. Indien je de offerte vrijblijvend wil bespreken, maak dan gratis online een afspraak.

Stap voor stap neemt IZEN je mee naar een duurzamere toekomst

Oriëntatie

Aankoop & werkvoorbereiding

Installatie

Nazorg

Aanmelden zonnepanelen in Asse bij IZEN

Dagelijks onderhoudt Fluvius het elektriciteitsnet en zorgt ervoor dat het in balans blijft. Via de aanmeldingen weten zij perfect op welke punten er elektriciteit in het net stroomt. Daarom is aanmelden wettelijk verplicht voor elke zonne-installatie, ongeacht het vermogen.