Zonnepanelen

Je eigen groene stroom dankzij zonnepanelen

Haal je energierekening naar beneden EN help het klimaat. Dankzij zonnepanelen wek je je eigen groene stroom op die je kan gebruiken om je woning van elektriciteit te voorzien, opslaan in een thuisbatterij om later te gebruiken, je auto kan opladen of zelfs verkopen aan je buren of energieleverancier. Nog niet overtuigd? Lees dan zeker verder. Anders, bereken nu al jouw vrijblijvende offerte voor je IZEN zonnepanelen.

Daarom kiezen voor zonnepanelen van IZEN

IZEN plaatst al meer dan 35 jaar zonnepanelen. Door die jarenlange ervaring kies je bij IZEN voor doorgedreven technische knowhow en een kwalitatieve uitvoering. Met onze 180 medewerkers staan we in voor de volledige installatie en nazorg. Daarnaast nemen we duurzaamheid ernstig en hebben we ambities om een fossielvrije maatschappij te creëren binnen één generatie.

Meer over onze duurzame ambities

IZEN Slimme Berekening

Kies je voor zonnepanelen, dan krijg je opnieuw de controle over je energiefactuur.

Bereken in 60 seconden jouw offerte. Je ziet onmiddellijk hoeveel je betaalt en wat je jaarlijks bespaart. Wil je de offerte vrijblijvend bespreken, maak dan een gratis afspraak online.

Aanmelden zonnepanelen

Dagelijks onderhoudt Fluvius het elektriciteitsnet en zorgt ervoor dat het in balans blijft. Via de aanmeldingen weten zij perfect op welke punten er elektriciteit in het net stroomt. Daarom is aanmelden wettelijk verplicht voor elke zonne-installatie, ongeacht het vermogen.