100% Slimme energie

Bij IZEN kiezen we resoluut om energie te krijgen van de zon. En jij? Plaats nu zonnepanelen op je dak en maak je woning slim met de IZEN flowbuddy.

We wont let the sun go down on you!

IZEN Zonnepanelen

Verlaag je energiefactuur, verhoog je rendement, verklein je ecologische voetafdruk! Haal energie uit de zon met een zonne-installatie van IZEN. Check ook de verschillende mogelijkheden tot optimalisatie met een thuisbatterij, de IZEN Flowbuddy en een laadpaal voor je elektrische auto.

Counter het capaciteitstarief

IZEN Flowbuddy

Dit kleine maar bijzonder slimme toestel zorgt ervoor dat de energie van je IZEN zonne-installatie opgeslagen en verbruikt wordt, waar en wanneer jij het wil. Via een slim overzicht, zowel online als in de IZEN Flowbuddy – app op je telefoon, ben jij steeds op de hoogte van je besparingen. Zo ben je klaar voor het capaciteitstarief dat zich in de toekomst focust op het piekverbruik. De IZEN Flowbuddy is jouw partner die ervoor zorgt dat je kosten zo laag mogelijk blijven en dat de flow en het management van jouw hernieuwbare energie optimaal is.

Opgeladen om aan de slag te gaan?

IZEN Thuisbatterij

Ga voor de IZEN thuisbatterij van 4,56 kWh en verhoog het direct verbruik van je eigen opgewekte energie. Zonder thuisbatterij verbruik je ongeveer 28% van je eigen opgewekte stroom. Kies je voor de de IZEN thuisbatterij, dan verhoog je je zelfconsumptie tot 62%. Zo gaat er een pak minder stroom het net op en beperk je dat verlies drastisch. De IZEN thuisbatterij is bovendien uitbreidbaar, afhankelijk van de behoefte voor je gezin en woning.