Jobs

Zonne-energie bij je thuis

Zonne-energie bij je thuis heeft enorm veel voordelen. Bij IZEN zijn we daarom al 30 jaar lang bezig met het plaatsen van zonnepanelen en warmtepompen bij mensen thuis. Kies je voor IZEN om je zonnepanelen te laten installeren, dan ben je zeker van goede kwaliteit. Je kan nu snel en makkelijk jouw gratis offerte voor zonnepanelen al online berekenen.

Bereken een offerte voor zonnepanelen

 

Waarom zonnepanelen?

Zonnepanelen geven gewone mensen de mogelijkheid om hun eigen, groene stroom op te wekken. Groene energie die je niet moet aankopen bij een energieleverancier. Energie van zonnepanelen is dus gratis energie die je kan gebruiken voor je wasmachine, strijkijzer of televisie. Wanneer je een elektrische auto hebt, kan je die ook opladen dankzij energie die is opgewekt met zonnepanelen. In een wereld waar energie steeds duurder wordt, geven zonnepanelen je de mogelijkheid om op je energierekening te besparen. Zo houd je meer over voor een familie-uitstap, een renovatie aan je woning of de aankoop van leuke kleding of nieuwe technologie zoals een smartphone of televisie.

Ben jij klaar om zonnepanelen bij jou thuis?

Ontdek de warmtepomp

Een warmtepomp is de nieuwste manier van je woning verwarmen. Deze toestellen maken gebruik van de buitenlucht of de bodem voor zijn werking. Dankzij het gebruik van de warmte van de buitenlucht of de bodem, is de warmtepomp een stuk energiezuiniger dan een elektrische verwarming. Daarnaast kan ze ook je woning koelen tijdens de zomer. Zo heb je geen nood aan een aparte airco die dit voor je doet. Warmtepompen zorgen voor een enorme besparing in je portefeuille en op je energierekening.

Ben jij klaar voor een warmtepomp?

Haal meer energie uit je zonnepanelen met een thuisbatterij

De thuisbatterij zorgt ervoor dat je zonder zorgen meer energie van je zonnepanelen kan gebruiken. Zonnepanelen wekken namelijk het meeste energie overdag op, wanneer veel mensen niet thuis zijn. Al die groene stroom kan je toch niet verloren laten gaan? Met een thuisbatterij van IZEN kan je de energie van je zonnepanelen opslaan om te gebruiken wanneer dit voor jou uit komt. Wanneer het een minder zonnige dag is, of gewoon ‘s avonds wanneer je terug komt van je werk of een uitstapje met je familie.

De flowbuddy, jouw partner in energie besparen

De IZEN flowbuddy is een klein toestel dat in je zekeringkast wordt geïnstalleerd en alle stroom in je woning wordt via de flowbuddy geleid. Hierdoor kan dit slimme toestel je energie verbruik monitoren. Daarnaast maast de unit ook slimme beslissingen op basis van jouw verbruik. Gaat de energie van je zonnepanelen naar je wasmachine of je strijkijzer? Kan je elektrische auto best opgeladen worden of niet? De IZEN flowbuddy monitort en zorgt dat de energie van je zonnepanelen optimaal gebruikt wordt. Dankzij de flowbuddy gaat jouw energiefactuur maximaal naar beneden.

Maak jouw woning nu ook slim dankzij de flowbuddy van IZEN.