01.31.2023

Technisch Coördinator Solar (M/V/X)

Type Contract

Fulltime

Domein

EPC

Locatie

Nederland

Jij kent alle NEN-normen, zou het liefst nog een SCOPE 12 opleiding willen doen en kent de specsheets uit jouw hoofd. Jouw collega’s kunnen altijd bij jou terecht en jij zorgt voor stabiele basis wanneer jullie technisch worden uitgedaagd. Herken jij jezelf hierin? Lees dan zeker en vast verder! 

WAT GA JE DOEN?

Voor een gerenommeerde EPC-er wordt jij de technische vraagbaak. Jij gaat met de technische vragen aan de slag van jouw collega’s die het zonneproject aan het bouwen zijn of juist vragen hebben in de beheerfase. Een omvormer opnieuw configureren binnen een zonneveld? Een verloren optimizer zoeken? Jij pakt net zo makkelijk zelf de auto om te kijken hoe de zonneverdeelkast draait op locatie. Jij stelt de juiste vragen en houdt jouw collega’s technisch scherp.

Op dit moment zit er al een planner en een O&M Manager. Met zijn drieën en de servicemonteurs ga jij de Nederlandse projecten beheren. Jij wordt verantwoordelijk voor de technische ondersteuning aan projectleiders, pv engineers, service monteurs en het O&M team. Jij wordt betrokken op verschillende momenten in de voorbereiding, uitvoering en het beheer van deze grote zonneprojecten. Het schakelen tussen verschillende projecten doe je moeiteloos.

Jij wordt verantwoordelijk voor:
• Technische ondersteuning aan het Nederlandse team
• Identificeren en adresseren van storingen en technische vraagstukken
• Om de aard van storingen te onderzoeken, zal je indien nodig op locatie field service verlenen
• Kennis van de projecten en technische vraagstukken overbrengen aan het team, o.a. voor de doorontwikkeling van services

WAT KRIJG JE TERUG?

Een boeiende carrière in de mooiste sector in een uniek bedrijf met een leuke en zelfstandige werksfeer met moderne collega’s, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goede salariëring met aanvullende voorwaarden.

Soort dienstverband: Fulltime voor onbepaalde tijd, met voorafgaand een contract van bepaalde tijd (12 maand) als opstap naar vaste baan.

WAAR GA JE WERKEN?

Een solide EPC-er met groot indrukwekkend portfolio in Nederland en Vlaanderen. Al jaren bekend met het installeren van de grotere pv-projecten op bedrijfsdaken en/of agridaken.

Plaats tewerkstelling: Wijchen