Nieuws

HEAD OF CUSTOMER CARE

HEAD OF CUSTOMER CARE

Om onze afdeling dienst na verkoop te versterken, zijn we op zoek naar een technisch onderlegd en organisatorisch sterke voortrekker van de afdeling.

Je neemt de dagdagelijkse leiding van de afdeling met 2 technisch administratieven en 4 techniekers op. Je rapporteert rechtstreeks aan het management. Het efficiënt en klantgericht organiseren van storingen- of onderhoudsinterventies bij onze residentiële klanten staat hierbij centraal. Al onze hernieuwbare energie technologieën (PV, ZB, WP, wind, ventilatie) behoren tot de scope.

Vanuit Customer Care zijn er heel wat linken met veilig werken, IT en kwaliteit. Afhankelijk van de ervaring en de interesse in deze domeinen, kan de functie hiermee worden uitgebreid. Voor veiligheid is het diploma veiligheidsadviseur niveau III noodzakelijk. Bovendien ben je binnen de afdeling het aanspreekpunt bij technisch complexere vraagstukken.

Je bent op zoek naar een toffe job waar jij je steentje kan bijdragen aan een duurzaam milieu?  Waag nu uw kans en kies voor IZEN. Wij ontwikkelen en installeren systemen voor hernieuwbare energie en dit al 29 jaar.

Lees meer

Nieuwsbrief