Architecten en studiebureaus Over IZEN

Over IZEN

Over IZEN

Met 25 jaar ervaring is IZEN energy systems een pionier op het vlak van groene energie. We leveren en installeren verschillende hernieuwbare energieoplossingen zoals zonneboilers, warmtepompen en zonnepanelen. Van ontwerp tot uitvoering, van kleine residentiële systemen tot megaprojecten.

Duizenden installaties en 25 jaar ervaring maken IZEN tot een uniek kennis- en ervaringscentrum in België, met hoofdkantoor in Lille (Kempen) en een vestiging in Eke (Gent).

Als duurzaam bedrijf wil IZEN graag het goede voorbeeld geven. In Lille toverden we een oude groenten-en fruitloods om tot een energieneutraal kantoor. Lees meer over het zero emission gebouw.

KWALITEIT

Is erkend lid van de beroepsverenigingen BELSOLAR, BELPV en het Warmtepompplatform. Daarnaast voldoet IZEN aan het kwaliteitscharter op basis van Europese normen (ATB, Quest, Solar Keymark) en werken we samen met verschillende professionele partners.

AWARDS

IZEN energy systems nv ontving in juni 2012 de prijs Ondernemen 2012 van Voka - Kamer van Koophandel Kempen. Nog in 2012 werd IZEN ook beloond met een erkenning voor 25 jaar innovatie door Voka en de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Antwerpen, of kortweg POM.

In 2012 was IZEN Trends Gazelle Ambassadeur in de categorie van de middelgrote bedrijven. In 2011 en 2013 was IZEN ook al Trends Gazelle. Verder werd IZEN in december 2012 door Unizo genomineerd voor de prijs van de meest energiebewuste onderneming van het jaar.

Bookmark and Share Afdrukken Naar top